Playboy
FETE DE COLECTIE

14 Decembrie 2004
Click pentru a mari
Roxana Ionescu este prima femeie din Romania care apare in editia din Statele Unite a revistei PLAYBOY

Viitorul numar din PLAYBOY va va oferi cele mai interesante descoperiri ale revistei in anul ce tocmai se incheie.

Prima mare descoperire a PLAYBOY este Roxana Ionescu, tanara care tocmai frange inimile americanilor intr-o editie speciala a PLAYBOY SUA - Voluptuous Vixens, prezentata intr-un pictorial ce contine nu mai putin de 13 fotografii.

A doua este Raluca Lazarut, vedeta Big Brother, cea care a avut parte de un pictorial iesit din comun …  si din studio, acesta avand loc in plina zi in public, pe strada, in mai multe statiuni de pe litoralul romanesc.

Celelate doua comori descoperite de PLAYBOY sunt Diana Onaca, votata Miss Popularitate la primul concurs Miss Playboy Romania, titlu castigat in urma voting-ului desfasurat pe internet, si Maria Cristina Cristescu, aleasa Miss Playmate, la acelasi concurs, de un juriu alcatuit din vedetele PLAYBOY consacrate.

PLAYBOY nu I-a uitat pe cinefili sI a pregatit pentru ei si nu numai, un pictorial cu cele mai vizionate actrite in scene fierbinti: Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, Meg Ryan, Charlize Theron.

Intr-o sectiune speciala, PLAYBOY prezinta masinile Playmate ale anului 2004 in viziunea redactiei PLAYBOY, de la Miss Ianuarie la Miss Decembrie.

Surprizele nu se incheie aici. Acest numar al revistei PLAYBOY include DVD-ul MISS PLAYBOY ROMÂNIA 2004, 100 de minute fierbinti, parada celor 12 finaliste si show-ul complet cu toate numerele de coregrafie.

 Comenteaza acest articol